Hösten är här!

Äntligen är hösten här!

Jag älskar luften och energin man får av att vistas ute bland alla syremolekyler som dansar samba kring mig 😉 Visst kan man bli smått melankolisk också när sommaren börjar dala likt solen som både dyker upp senare och gömmer sig tidigare.

Men det är nu det börjar! Det är nu som gymmet fylls med förväntansfulla vänner som har planer för sina kroppar, och sitt välbefinnande! Ja, jag tycker det är härligt med alla som VILL så mycket!

Visst vet jag att det allt som oftast startas lite väl häftigt och att en del går ut lite för hårt i början men det är det som är utmaningen! Att fånga dessa nya och få dom att växa i lagom takt. Att prova på lite olika pass, att lägga upp ett träningsschema som inte är någon kioskvältare utan ganska så (svenskt) lagom!

Och att hitta dom som är som jag var. Som strök utmed väggarna, använde bara maskiner jag var trygg i och helst inte pratade med någon för vad skulle jag säga? Jag som bara var otränad och hade noll koll!

Idag vet jag bättre om att jag faktiskt var värdefull, då med, och det vill jag ge till alla mig där ute! Att komma in på gymmet är ett stort steg och att bli med i gemenskapen krävs att någon ser mig och bekräftar just mig!

Så alla vi som är ”hemma” på våra gym: ta nästa veckor till att, vid varje träningstillfälle, uppmärksamma någon som jag var! Ge ett leende eller ett Hej! Fråga om mitt jag ska hänga med på ett pass! Se och bekräfta och ta med i gemenskapen ♥

/ Jessica

image

Lämna ett svar