Dag 35

Be Good Do Good Look Good

Det är du som är bossen – Du bestämmer!

Var ditt bästa Jag!

 

Dottern berättade om ett tankesätt:

skriv ner orden HA, VARA, GÖRA på ett tomt papper och lämna plats för anteckningar mellan varje ord. Jag skrev på linjerat papper med sex rader mellan varje ord.

Nu kan du skriva ner några saker som DU vill ha, vara samt göra under varje rubrik! Jag skrev fem saker ( en på varje tom rad )!

Det här är ett levande dokument som du kan skriva dit saker allt eftersom du kommer på vad du vill ha, vara samt göra. Jag är just nu uppe i åtta ha, nio vara samt sex göra! Jag har valt att inte ta bort några saker även om målen har ändrats för det jag vill.

Vad har jag skrivit? Nja, det vet bara jag själv!

Det kan vara mätbara mål som till exempel att lyfta hantlar i en viss vikt eller det kan vara ord som betyder mycket som till exempel älskad och trygghet! Det kan vara kortsiktigt och långsiktigt – Du bestämmer!

Viktigt är att det du skriver är positivt: använd inte negativa fraser:

skriv ”gå ner i vikt” istället för ”inte vara tjock” eller ”träffa mera folk” istället för ”inte vara ensam”!

 

Det kan tyckas vara för enkelt att bara skriva ner orden under rubrikerna men det funkar faktiskt! Jo, jag var också skeptisk och tyckte det var flummigt men jag kan intyga att det jag skrev i början av 2014 verkligen har börjat hända. Om man formulerar viljan och går tillbaka och läser orden någon gång per dag så blir det ens verklighet! Jag har skrivit in mitt i en bok jag använder nästan varje dag.

 

Viktigast av allt är:

gör dina förändringar för DIN skull, för DIN lycka: bli ditt bästa du!!!

/ Jessica

image

Lämna ett svar