Dag 36

Idag börjar Stockholms Pride vecka och det får mig att tänka på allas lika värde och att alla ska ha rätt att vara sig själva och vara lyckliga!

Vad gör dig lycklig?  Är det att älska, att vara frisk, att ha ett jobb du trivs med eller kanske att hjälpa andra eller att tillverka saker? Det spelar egentligen ingen roll så länge som din lycka inte inkräktar på någon annans. Bättre då att vara lyckliga tillsammans 🙂

I den bästa av världar är vi alla lyckliga men då krävs det att vi alla också tillåter varandra att vara lyckliga, och att vara olika. I en vecka som denna har vi alla möjligheter att stanna upp och sluta döma, sluta vara avundsjuka och vara ödmjuka inför varandras likheter OCH olikheter!

Ta vara på tiden, ta vara på varandra – berätta vad du känner och var tillåtande!

/ Jessica

image

Lämna ett svar