Ge inte upp!

Vare sig det handlar om att du ätit onyttigt, inte orkat på spinningpasset, någon gett dig en olämplig kommentar, du har gjort något som inte var så genomtänkt eller bara har en inte så bra dag! Tänk på att aldrig ge upp ♥

Tiden verkar för oss – försök tänka positivt:

Det jag åt var gott och nu äter jag nyttigare igen! Jag orkade trampa hela passet och nästa gång kommer jag göra det igen, och kanske lite till! Kommentarer som träffar illa säger mer om den som gett kommentaren än om den som får den! Bra, jag lärde mig att det är smartare att stanna upp lite innan jag gör saker! Dåliga dagar kan vara dagar då kroppen och sinnet behöver återhämtning – landa i det och ta det lugnt!

Omge dig med människor, och saker, som är positiva och som ger dig kraft. Tanka energi när du får möjlighet och njut av att baravara emellanåt. Det är i vilan vi växer och att tillåta dig själv att göra misstag, att landa i återhämtning och att ha dagar då du inte är på topp gör dig inte svag utan visar hur stark du är. Och det, min vän, det är att inspirera andra ♥

image

Lämna ett svar