På gång minsann!

Hej och Hopp – nu är jag inspirerad och laddad till tusen.

Bloggen har varit vilande och jag har haft fokus på annat (inte så bra saker tyvärr)! Nu har jag tänkt om och vill ni fortfarande hänga med så kommer inläggen klart oftare från och med idag ♥

Vi behöver inte älta varför man blir låg och utan inspiration utan bara landa i att vi alla har våra svackor. Min har varit djup och lång och mycket tid i livet har gått åt till det men nu tänker jag hålla mig flytande. Ja, jag hoppas till och med att jag kan komma så långt från mitt sårade jag att vingarna kan plockas fram och jag kan testflyga så smått. 🙂

I fredags hade jag min första PT-timme med underbara, energigivande och krävande ptjessica.k! Ja, ni läste rätt, jag skrev krävande men det är ett positivt ord enligt mig (i alla fall vid detta tillfället). Jag är helt säker på att hon kommer att få mig att utvecklas och ta min träning till nya nivåer. Blir du sugen på att veta mer om henne? Läs bloggen och hitta henne på insta och fb ♥

Idag har jag varit instruktör på mitt första muskelvarv för mina företagsbrudar. Tidigare har jag haft spinning för ett företags anställda varje söndag och nu har vi ökat ut detta till ett muskelvarv också. Och som dom körde på! En fröjd att vara instruktör med brudar som ger 150% och mer därtill – hoppas bara dom kan gå imorgon 😉

Nu ska jag sätta mig och skissa på en utmaning! En ökande sådan i stil med plankor och squats. Jag tänker dock gå back to basics och inte lassa på i hundratal utan hålla det hela simpelt och clean. Fokus kommer att vara både på hur vi mår och hur vi rör oss. Nyfiken? Det hoppas jag!

/ Jessica

IMG_0093

 

Lämna ett svar